Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 08.02. 2025
Dnes má svátek Milada
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pečené vepřové s houbami a smetanou

fotka Pečené vepřové s houbami a smetanou
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Pečené vepřové s houbami a smetanou:

6 plátků vepř. kýty  |  sůl  |  pepř  | hrst hub  | omáčka  | 1 šlehačka  |  hl. mouka  |  mléko  |  koření  |  hořčice  |  chilli  |  vegeta  |  jíška

Postup přípravy receptu Pečené vepřové s houbami a smetanou:

Maso naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí a po obou stranách opečeme.
Opečené maso narovnáme do pekáče, podlijeme vodou a přidáme houby. Podle chuti dáme koření. Přidávám ďábelské koření, občas dávám koření na kuře, vegetu a podobně. Přidáme ještě asi lžíci hořčice. Vepřové na houbách přiklopíme a asi 1/2 hodiny pečeme v troubě, elektrická na 170 °C.
Mezitím si připravíme jíšku. Smetanu smícháme s mlékem a zahustíme hladkou moukou. Vyndáme maso z pekáče a výpek necháme na sporáku přejít varem. Do vroucího zamícháme připravenou jíšku.
Pečené vepřové s houbami podáváme s brambory.


Fotky receptu Pečené vepřové s houbami a smetanou:

Pečené vepřové s houbami a smetanou
Pečené vepřové s houbami a smetanou
Fotky vložil: tvackova1 
Hodnocení receptu Pečené vepřové s houbami a smetanou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !