Použité suroviny receptu Vepřové kotlety s omáčkou z čerstvých hub :
800 g masa z vepřových kotlet
| česneková marináda Knorr
| 250 g hub
| 1 žloutek
| 150 ml mléka
| světlá jíška
| olivový olej
| citronová šťáva
| sůl
| pepř
| petrželová nať
Postup přípravy receptu Vepřové kotlety s omáčkou z čerstvých hub :
Vepřové kotlety nejprve naložte na 30 minut do česnekové marinády a pak opečte na pánvi. Zatím co se marinuje maso, připravte si omáčku: houby nakrájejte na plátky a poduste je na oleji. Přidejte jíku rozmíchanou ve třetině mléka. Žloutek rozšlehejte ve zbytku mléka, vlijte do omáčky a podle chuti přidejte sůl a pepř. Dochuťte citronovou šťávou a přidejte nasekanou petrželovou nať. Podáváme s bramborem nebo houskovým knedlíkem.
Fotky receptu Vepřové kotlety s omáčkou z čerstvých hub :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!