Vložil: | MartinaT |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 60 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Vepřové maso dušené se zeleninou:
600 g vepřové kýty
| 100 g brambor
| 100 g mrkve
| 100 g květáku
| 100 g brokolice
| 2 rajčata
| 1 cibule
| 3 stroužky česneku
| 0,1 l červeného vína
| 0,2 l vývaru
| sůl
| pepř
| tymián
| petrželka
Postup přípravy receptu Vepřové maso dušené se zeleninou:
Na drobné nudličky nakrájené maso opečeme na oleji, přidáme nakrájenou zeleninu a koření. Zalijeme vínem a vývarem a dusíme.
Jako přílohu můžeme použít grilovanou bagetu potřenou pečeným rajčetem.
Fotky receptu Vepřové maso dušené se zeleninou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!