Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 26.11. 2024
Dnes má svátek Artur
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřové maso ve vaječné omáčce

fotka Vepřové maso ve vaječné omáčce
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Vepřové maso ve vaječné omáčce:

4 plátky vepřové kýty  | 1 lžíce olivového oleje  | 2 vejce uvařená na tvrdo  | 50 g másla  | 50 g hladké mouky  | 250 ml mléka  | 2 žloutky  | 2 špetky soli  | 2 špetky pepře  | 1 lžíce jemně nasekané petrželky  |  tuk na vymazání zapékací mísy  |  strouhanka na vysypání zapékací mísy

Postup přípravy receptu Vepřové maso ve vaječné omáčce:

Omyté a osušené plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme a na rozpáleném oleji osmahneme. Z másla a mouky umícháme světlou jíšku, do ní důkladně vmícháme mléko a krátce povaříme. Do chladnoucí omáčky zašleháme žloutky a vmícháme petrželku. Plátky masa přendáme do vymazané, vysypané zapékací mísy, posypeme hrubě nasekanými uvařenými vejci a zalijeme omáčkou. Ve středně horké troubě zapékáme cca 30 minut.


Fotky receptu Vepřové maso ve vaječné omáčce:

Vepřové maso ve vaječné omáčce
Vepřové maso ve vaječné omáčce
Vepřové maso ve vaječné omáčce
Vepřové maso ve vaječné omáčce
Fotky vložil:  
Hodnocení receptu Vepřové maso ve vaječné omáčce
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !