Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 25.11. 2024
Dnes má svátek Kateřina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřový bůček nakládaný-za studena

fotka Vepřový bůček nakládaný-za studena
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Vepřový bůček nakládaný-za studena:

1 kg bůčku  | 27 ks stroužků česneku  | 5 kuliček celého pepře  | 5 ks bobkových listů  | 1 lžička pepře+kari+grilovací koření  |  worčestr,sůl

Postup přípravy receptu Vepřový bůček nakládaný-za studena:

Bůček,12 stroužků česneku, celý pepř, bobk.list, sůl-uvařit vše dohromady. Uvařené maso vykostíme(ještě teplé).Smícháme kaši z 15 stroužků utřeného česneku, soli, pepře kari, gril.koření, trošku zakápnem worčestrem. Touto kaší potřeme vychladlý bůček a zabalíme do alobalu. Uložíme v chladničce nejméně 5 dní(když to ovšem vydržíme). Krájíme na plátky a podáváme s chlebem.


Fotky receptu Vepřový bůček nakládaný-za studena:

Vepřový bůček nakládaný-za studena
Vepřový bůček nakládaný-za studena
Vepřový bůček nakládaný-za studena
Vepřový bůček nakládaný-za studena
Vepřový bůček nakládaný-za studena
Vepřový bůček nakládaný-za studena
Vepřový bůček nakládaný-za studena
Vepřový bůček nakládaný-za studena
Fotky vložil: martikam,filipi,sámo,vocjan 
Hodnocení receptu Vepřový bůček nakládaný-za studena
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !