Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 27.11. 2024
Dnes má svátek Xenie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zapékané brambory s vepřovým masem a smetanovou omáčkou

fotka Zapékané brambory s vepřovým masem a smetanovou omáčkou
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 20

Použité suroviny receptu Zapékané brambory s vepřovým masem a smetanovou omáčkou:

400 g brambor  | 300 g vepřové kýty  | 200 ml smetany ke šlehání  | 2 lžíce jemně nasekané petrželky  | 200 g nastrouhaného tvrdého sýra  | trochu soli, pepře

Postup přípravy receptu Zapékané brambory s vepřovým masem a smetanovou omáčkou:

Brambory a kýtu nakrájíme na plátky. Postupně nastřídačku klademe do pekáčku, vždy osolíme, opepříme. Vejce rozklepneme a rozšleháme, vlijeme ke smetaně a touto směsí zalijeme maso a brambory. Vložíme do troby vyhřáté na 190 C a pečeme, až je smetana na povrchu zlatá (45 minut). Zapečený pokrm posypeme sýrem a nasekanou petrželkou.


Fotky receptu Zapékané brambory s vepřovým masem a smetanovou omáčkou:

Zapékané brambory s vepřovým masem a smetanovou omáčkou
Zapékané brambory s vepřovým masem a smetanovou omáčkou
Zapékané brambory s vepřovým masem a smetanovou omáčkou
Fotky vložil: ejmik,mirta 
Hodnocení receptu Zapékané brambory s vepřovým masem a
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !