Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Velký roční horoskop na rok 2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
13. 05. 2007 Vnitřnosti
Příprava receptu Játrová mňamka: Omytá játra osušíme ubrouskem, pokrájíme na kousky a obalíme v mouce. Na rozpáleném másle osmahneme drobně pokrájenou cibuli a česnek, přidáme játra a zprudka je orestujeme ze všech stran. Vmícháme na plátky …více»
|
12. 05. 2007 Vnitřnosti
Příprava receptu Vídeňské plíčky: Plíce důkladně vypereme pod tekoucí vodou a ve 3 litrech osolené vody je uvaříme doměkka. Po vychladnutí je nakrájíme na nudličky. Na másle osmahneme cibuli nakrájenou na drobné kostičky, přidáme celý …více»
|
12. 05. 2007 Vnitřnosti
Příprava receptu Dušená játra: Omytá játra nakrájíme na menší kostky. Na oleji osmahneme jemně nasekanou cibuli dozlatova, přidáme játra a za stálého míchání orestujeme. Podlijeme vodou, přidáme masox a pod poklicí dusíme doměkka. Během …více»
|
12. 05. 2007 Vnitřnosti
Příprava receptu Minutková játra: Omytá a osušená játra nakrájíme na plátky silné asi 2 cm a na rozpáleném oleji je z obou stran opečeme pod poklicí, každou stranu asi 3 minuty. Přidáme na kolečka nakrájenou cibuli a ještě chvilku …více»
|
12. 05. 2007 Vnitřnosti
Příprava receptu Telecí játra na smetaně: Omytá osušená játra nakrájíme na nudličky. Na sádle zpěníme drobně nasekanou cibuli, přidáme nudličky jater, zaprášíme hladkou moukou a prudce orestujeme. Opepříme, podlijeme trochou vody a pod poklicí …více»
|
12. 05. 2007 Vnitřnosti
Příprava receptu Játrové přírodní řízky se slaninou: Omyté a osušené plátky jater lehce z obou stran naklepeme a pak je obalíme v mouce. na oleji je prudce osmažíme z obou stran a pak je vyjmeme. Na stejném oleji osmažíme drobně nasekanou cibuli dorůžova …více»
|
12. 05. 2007 Vnitřnosti
Příprava receptu Játrový paprikáš: Omytá játra nakrájíme na kostky. Na másle zpěníme drobně nasekanou cibuli s paprikou, přidáme připravená játra, promícháme a chvíli restujeme. Podlijeme vodou a pod poklicí dusíme do změknutí …více»
|
1. 05. 2007 Vnitřnosti
Příprava receptu Dušené vepřové ledvinky: Oprané ledvinky namočíme nejméně na 2 hodiny do mléka. Pak je necháme okapat, znovu je propláchneme pod tekoucí vodou a nakrájíme na tenké plátky. Ty opět propereme pod tekoucí vodou a necháme okapat. Na sádle …více»
|
1. 05. 2007 Vnitřnosti
Příprava receptu Tyrolská játra: Omyté a osušené plátky jater osolíme a obalíme v hladké mouce. Pak je na rozpáleném sádle z obou stran opečeme asi 10 minut z každé strany. Opečená játra vyjmeme a ve výpeku osmahneme na kolečka nakrájenou …více»
|
28. 03. 2007 Vnitřnosti
Příprava receptu Nadívaná husí prsa: Husí prsa vykostíme , propláchneme studenou vodou a potřeme solí, pepřem a hořčicí. …více»
|