MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 17.05. 2024
Dnes má svátek Aneta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tyrolská játra

fotka Tyrolská játra
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Tyrolská játra:

4 ks plátky jater - nejlépe telecí  |  hladká mouka na obalení  | 2 lžíce sádlo  | 1 ks cibule  | 200 ml zakysaná smetana  | 1 lžička citrónová šťáva  | 1 lžíce hladká mouka  |  sůl

Postup přípravy receptu Tyrolská játra:

Omyté a osušené plátky jater osolíme a obalíme v hladké mouce. Pak je na rozpáleném sádle z obou stran opečeme asi 10 minut z každé strany. Opečená játra vyjmeme a ve výpeku osmahneme na kolečka nakrájenou cibuli, zaprášíme lžící mouky, podlijeme trochou vody a krátce povaříme. Nakonec vmícháme smetanu a citrónovou šťávu, vrátíme zpět plátky jater a vše krátce prohřejeme. Tyrolská játra podáváme s vařenou rýží.


Fotky receptu Tyrolská játra:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Tyrolská játra
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !