![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
9. 04. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuřecí játra s jarní cibulkou: Cibulku omyjeme a nakrájíme. Omytá játra pokrájíme na menší kousky a na teflonové pánvi lehce potřené olejem je za všech stran osmahneme. Přidáme cibulku, plátky česneku a koření a podusíme. Podáváme ... …více»
|
![]() |
8. 04. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Francouzská kachní játra: Tučná husí játra vyčistíme, odblaníme, prosolíme a ochutíme pepřem. Pak je vložíme do ohnivzdorné zapékací misky a přikryjeme aluminiovou fólií. Pečeme v troubě při 200 stupních ve vodní lázni dle mno ... …více»
|
![]() |
8. 04. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Smažená játra s jablečnými řezy: Na kaši oloupeme brambory, omyjeme je a vaříme v osolené vodě asi 25 minut. Scezené brambory rozmačkáme, vmícháme horkou smetanu, 40 g másla, osolíme. Jablka oloupeme, vypíchneme jádřince, dužinu na . ... …více»
|
![]() |
8. 04. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Úžasná kuřecí játra: Kuřecí jatýrka jednotlivě zabalíme do plátků anglické slaniny a upevníme párátky. Naskládáme do zapékací misky a pečeme v předehřáté troubě až slanina zrůžoví. Zapékací misku nemusíme vymazávat, játra ... …více»
|
![]() |
8. 04. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Drůbeží játra se slaninou na jehle: Očištěná a omytá játra nakrájíme na plátky, slaninu na čtverečky. Játra, slaninu, drobné žampiony a kuličky vína napichujeme střídavě na jehlu nebo špejli. Osolíme, opepříme a opékáme nebo pečeme zaba ... …více»
|
![]() |
7. 04. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Veselá játra: Na másle osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme nakrájené žampiony a podusíme. Přidáme vyčištěné a nakrájené papriky, rajčata, okurky, pokapeme Worcesterovou omáčkou, přilijeme kečup a protlak, ... …více»
|
![]() |
7. 04. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jazyk po čínsku: Vepřové jazyky uvaříme do poloměkka v osolené vodě, vyjmeme, vložíme na chvíli do studemé vody a oloupeme. Vložíme zpět do horkého vývaru, přidáme nálev a vaříme, dokud nezměknou. Po vyjmutí je nakrá ... …více»
|
![]() |
7. 04. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Plněný jazyk: Omyté jazyky uvaříme v osolené vodě téměř doměkka. Na chvíli je vložíme do studené vody, oloupeme a nakrájíme asi na centimetrová kolečka. Mezi dvě kolečka vkládáme plátek salámu. Vzniklý špalíček ob ... …více»
|
![]() |
7. 04. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kantonská smažená játra: Játra nakrájíme na dlouhé a tenké plátky. V misce je rozmícháme se solamylem a vodou. Na rozpáleném oleji smažíme játra za stálého míchání. Až se jednotlivé kousky oddělí od sebe, přidáme pórek, šik . ... …více»
|
![]() |
7. 04. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Játrové hranolky na víně: Vepřová játra vložíme do misky, zalijeme mlékem a necháme v chladničce přes noc odležet. Před přípravou je opláchneme, odblaníme, nakrájíme na hranolky, Na rozpáleném oleji je za stálého míchání . ... …více»
|