![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
15. 04. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Sójové nudličky s játry: Sójové plátky namočíme do kořeněného nálevu a povaříme.. Játra nakrájíme na nudličky a na rozpáleném oleji orestujeme. Sójové plátky scedíme, nakrájíme, přidáme k játrům a opečeme, potom dochutíme hoř ... …více»
|
![]() |
15. 04. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kapusta s kuřecími jatýrky: Sojové boby uvaříme do měkka. Kapustu uvaříme v páře, smícháme se scezenými boby, přidáme utřený česnek, sójovou omáčku, ochutíme pepřem a zamícháme. Kuřecí játra nakrájíme na kousky a orestujeme na r ... …více»
|
![]() |
14. 04. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Halušky s uzeným masem a zelím: Haluškové těsto připravíme podle návodu. Pomocí struhadla na halušky vkládáme do vroucí osolené vody (pokud nemáme haluškové síto, dáme těsto na prkénko a "ukrajujeme kkousky přímo do vroucí vod ... …více»
|
![]() |
14. 04. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Srdce na zázvoru: Na olivový olej dáme srdíčka - osmahneme - až pustí šťávu. přidáme sůl, pepř, kari.
Nakonec nakrájenou cibulku a kousek zázvoru nakrájeného na malé nudličky. Příloha pečivo, hranolky.
... ... …více»
|
![]() |
14. 04. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pórková játra: Játra podusíme, přidáme nakrájený pórek (větší množství), podusíme. Pak přidáme šlehačku, sůl, pepř, koření a chvilku podusíme. Podáváme s chlebem nebo s hranolky.
... ... …více»
|
![]() |
14. 04. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Litevská paštika: Játra nakrájíme na kostky, podusíme s cibulí a necháme vychladnout, pomeleme. Pak přidáme máslo, sůl, pepř, nové koření, víno a směs dobře vyšleháme. Do hmoty vmícháme na kostičky krájenou slaninu, dá ... …více»
|
![]() |
14. 04. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Játra podle mnicha: Na rozpáleném oleji zpěníme cibulku a když konce počnou zlátnout, přidáme na hranolky krájená játra a restujeme. Přidáme plátky žampionů a ještě restujeme. Když jsou játra i žampiony hotové, zastříkne ... …více»
|
![]() |
13. 04. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Brambory s drůbežími játry a smetanovou omáčkou: Omytá a okapaná játra nakrájíme na kousky a na oleji orestujeme spolu s cibulí nakrájenou na tenká kolečka. Oloupané brambory nakrájíme na plátky, narovnáme do vymazané a vysypané zapékací mísy. Na ně ... …více»
|
![]() |
12. 04. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Mozečkové řezy: Mozeček spaříme, stáhneme blanku a usekáme. V tuku udusíme na hustou kaši. Pak přidáme 1 vejce, sůl, pepř, petrželku a několik kapek polévkového koření. Veku nakrájíme na plátky, pomažeme je připraven ... …více»
|
![]() |
12. 04. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Nadívané slezinky: Na oleji osmažíme drobně nakrájenou cibulku, přidáme dobře vypranou rýži, orestujeme jí s cibulí, přilejemepoloviční dávku vody potřebnou pro udušení rýže. Asi po 7 minutách dušení přidáme nakrájený k ... …více»
|