Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 20.09. 2024
Dnes má svátek Oleg
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Sójové nudličky s játry

Sójové nudličky s játry
15. 04. 2008 Vnitřnosti ++++-_____
Příprava receptu Sójové nudličky s játry: Sójové plátky namočíme do kořeněného nálevu a povaříme.. Játra nakrájíme na nudličky a na rozpáleném oleji orestujeme. Sójové plátky scedíme, nakrájíme, přidáme k játrům a opečeme, potom dochutíme hoř ... …více»

Kapusta s kuřecími jatýrky

Kapusta s kuřecími jatýrky
15. 04. 2008 Vnitřnosti ++++-_____
Příprava receptu Kapusta s kuřecími jatýrky: Sojové boby uvaříme do měkka. Kapustu uvaříme v páře, smícháme se scezenými boby, přidáme utřený česnek, sójovou omáčku, ochutíme pepřem a zamícháme. Kuřecí játra nakrájíme na kousky a orestujeme na r ... …více»

Halušky s uzeným masem a zelím

Halušky s uzeným masem a zelím
14. 04. 2008 Vnitřnosti ++++-_____
Příprava receptu Halušky s uzeným masem a zelím: Haluškové těsto připravíme podle návodu. Pomocí struhadla na halušky vkládáme do vroucí osolené vody (pokud nemáme haluškové síto, dáme těsto na prkénko a "ukrajujeme kkousky přímo do vroucí vod ... …více»

Srdce na zázvoru

Srdce na zázvoru
14. 04. 2008 Vnitřnosti +++-______
Příprava receptu Srdce na zázvoru: Na olivový olej dáme srdíčka - osmahneme - až pustí šťávu. přidáme sůl, pepř, kari. Nakonec nakrájenou cibulku a kousek zázvoru nakrájeného na malé nudličky. Příloha pečivo, hranolky. ... ... …více»

Pórková játra

Pórková játra
14. 04. 2008 Vnitřnosti ++++______
Příprava receptu Pórková játra: Játra podusíme, přidáme nakrájený pórek (větší množství), podusíme. Pak přidáme šlehačku, sůl, pepř, koření a chvilku podusíme. Podáváme s chlebem nebo s hranolky. ... ... …více»
 

Litevská paštika

Litevská paštika
14. 04. 2008 Vnitřnosti ++________
Příprava receptu Litevská paštika: Játra nakrájíme na kostky, podusíme s cibulí a necháme vychladnout, pomeleme. Pak přidáme máslo, sůl, pepř, nové koření, víno a směs dobře vyšleháme. Do hmoty vmícháme na kostičky krájenou slaninu, dá ... …více»

Játra podle mnicha

Játra podle mnicha
14. 04. 2008 Vnitřnosti +-________
Příprava receptu Játra podle mnicha: Na rozpáleném oleji zpěníme cibulku a když konce počnou zlátnout, přidáme na hranolky krájená játra a restujeme. Přidáme plátky žampionů a ještě restujeme. Když jsou játra i žampiony hotové, zastříkne ... …více»

Brambory s drůbežími játry a smetanovou omáčkou

Brambory s drůbežími játry a smetanovou omáčkou
13. 04. 2008 Vnitřnosti +++_______
Příprava receptu Brambory s drůbežími játry a smetanovou omáčkou: Omytá a okapaná játra nakrájíme na kousky a na oleji orestujeme spolu s cibulí nakrájenou na tenká kolečka. Oloupané brambory nakrájíme na plátky, narovnáme do vymazané a vysypané zapékací mísy. Na ně ... …více»

Mozečkové řezy

Mozečkové řezy
12. 04. 2008 Vnitřnosti ++++++-___
Příprava receptu Mozečkové řezy: Mozeček spaříme, stáhneme blanku a usekáme. V tuku udusíme na hustou kaši. Pak přidáme 1 vejce, sůl, pepř, petrželku a několik kapek polévkového koření. Veku nakrájíme na plátky, pomažeme je připraven ... …více»

Nadívané slezinky

Nadívané slezinky
12. 04. 2008 Vnitřnosti +++++-____
Příprava receptu Nadívané slezinky: Na oleji osmažíme drobně nakrájenou cibulku, přidáme dobře vypranou rýži, orestujeme jí s cibulí, přilejemepoloviční dávku vody potřebnou pro udušení rýže. Asi po 7 minutách dušení přidáme nakrájený k ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !