![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
6. 04. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Toasty s kuřecími játry: Veku nakrájíme na středně silné plátky. Na pánvi rozpálíme olivový olej a plátky po obou stranách opečeme dozlatova. Hotové tousty uchováme v teple. Cibuli oloupeme, očistíme, nakrájíme na drobné kost ... …více»
|
![]() |
6. 04. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Játrové karbanátky s jablky: Syrová játra nakrájíme a umeleme dohromady se slaninou, oloupanými vykrájenými jablky a vařenými brambory. Ochutíme solí, pepřem a skořicí, vmícháme vejce a zahustíme strouhankou. Ze směsi tvoříme k . ... …více»
|
![]() |
6. 04. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Úžasná kuřecí jatýrka: Kuřecí jatýrka jednotlivě zabalíme do plátků anglické slaniny a upevníme párátky. Naskládáme do zapékací misky a pečeme v předehřáté troubě až slanina zrůžoví. Zapékací misku nemusíme vymazávat, játra ... …více»
|
![]() |
6. 04. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Srdce na žampionech: Odblaněné a omyté srdce nakrájíme na plátky. Slaninu nakrájíme na kostičky, rozškvaříme a srdce na ní opečeme. Osolíme, přidáme pepř, podlijeme vývarem a pod pokličkou dusíme do poloměkka. Pak přidáme ... …více»
|
![]() |
5. 04. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Játra s těstovinami: Na oleji zpěníme cibuli, přidáme nakrájená vepřová játra, zasypeme grilovacím kořením a orestujeme. Zalejeme vodou, přidáme kmín, lžíci hořčice a kostku zeleninového bujonu. Dusíme. Pak osolíme a zahu ... …více»
|
![]() |
5. 04. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pajšl na smetaně: Na oleji osmažíme cibuli, přidáme nakrájemé srdíčko a játra. Orestujeme, zalejeme vodou a vaříme se solí a kořením doměkka. Zahustíme moukou rozmíchanou ve vodě, zjemníme smetanou a provaříme. ... ... …více»
|
![]() |
5. 04. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Srdíčka na slanině: Na olej dáme drobně krájenou slaninu, cibulku a osmažíme. Přidáme srdce a játra na kostičky, opečeme. Přidáme koření a grilovací. Zalejeme vodou a dusíme. Nakonec zahustíme moukou rozmíchanou ve vodě, ... …více»
|
![]() |
4. 04. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Játra na zelenině: Zpěníme cibulku nato dáme umytá na nudličky nakrájená játra malinko orestujeme a přidáme pepř, kmín, sl. papriku, podlejeme trošku vodou a necháme vařit cca 25 min. Jakmile jsou játra měká přidáme leč ... …více»
|
![]() |
4. 04. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Terina z husích jater marinovaných v portském víně: Játra nejprve očistíme a vyžilkujeme, to znamená, že je opatrně rozlomíme (musí být vychlazená) a opatrně vyjmeme žilky. Musíme dát pozor, aby nám zbyly co největší kusy jater vcelku. Takto očištěná j ... …více»
|
![]() |
3. 04. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Drůbeží játra s mandlemi: Mandle ve vařící vodě spaříme, scedíme, pak je lehce oloupeme a nakrájíme na nudličky. Jatýrka omyjeme, osušíme a prošpikujeme mandlemi. Na široké pánvi rozehřejeme sádlo, vložíme jatýrka tak, aby byl ... …více»
|