Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025? |
Bramboráky - nejoblíbenější recepty |
Hrajte s námi SUDOKU online ! |
Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 |

![]() |
29. 09. 2011 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Z masa nakrájíme medailónky, opepříme, osolíme a krátce opečeme na pánvi. Vyjmeme, potřeme bílkem a poklademe strouhankou smíchanou se žloutkem a jemně sekanou šalvějí. Dáme zapéct na 3 minuty. Zavaře ... …více»
|
![]() |
1. 09. 2011 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Naporcovaného zajíce uložte do vhodné nádoby, přidejte koření a bylinky, nesolte, solit budete maso až v půlce pečení, zalijte olejem, (množství oleje je opravdu nutné), dobře promíchejte a nechte ... …více»
|
![]() |
18. 07. 2011 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Maso omyjeme a osušíme. Osolíme ho, opepříme, posypeme lístky tymiánu a zprudka opečeme ze všech stran na lžíci olivového oleje. Vložíme na pekáč a za stálého podlévání pečeme v předehřáté troubě při ... …více»
|
![]() |
28. 06. 2011 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Cibuli nakrájíme nadrobno a na oleji orestujeme, odložíme z ohně, přimícháme mletou papriku, vrátíme na plotnu, přidáme maso, promícháme a opražíme. Přikryjeme pokličkou a dusíme za občasného podléván ... …více»
|
![]() |
26. 06. 2011 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Odblaněné maso protkneme proužky slaniny a osolíme. Zbylou slaninu dobře pokrájíme, do sklovita vyškvaříme a přidáme máslo, cibuli a kořenovou zeleninu. Na tomto základě opečeme připravené maso po cel ... …více»
|
![]() |
17. 06. 2011 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Maso omyjeme a nakrájíme na kostky. Na tuku restujme cibuli, přidáme papriku, osmahneme a zalijeme trochu vody. Dodáme rajský protlak, jalovec, vložíme maso, osolíme a za občasného podlévání dusíme. K ... …více»
|
![]() |
5. 05. 2011 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Kančí maso protkneme slaninou a stroužky napůl nakrájeného česneku. Osolíme a opepříme.
Jemně nakrájenou cibuli na sádle dozlatova usmažíme. Vložíme maso a krátce osmažíme po všech stranách, přidáme ... …více»
|
![]() |
5. 05. 2011 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Cibuli nakrájíme na drobné kostičky.
Na třetině rozpáleného tuku osmažíme polovinu cibule dozlatova, přidáme očištěnou a nakrájenou kořenovou zeleninu, kterou opečeme, přidáme rajčatový protlak, sů ... …více»
|
![]() |
5. 05. 2011 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Srnčí kýtu nakrájíme na kostky. Slaninu nakrájíme nadrobno. Cibule očistíme a nasekáme najemno. Rajčata s paprikou očistíme a nakrájíme na kousky.
Do hrnce dáme rozehřát trochu oleje. Vsypeme špek s ... …více»
|
![]() |
4. 05. 2011 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Mladá bažantí prsa omyjeme, vykostíme, osolíme a okořeníme mletým černým pepřem, polijeme vínem, olejem a necháme na chladném místě odležet. Grilovací rošt dobře rozehřejeme, poklademe naň odležené ma ... …více»
|