Použité suroviny receptu Maďarský guláš z divočáka:
1,5 kg masa z divočáka
| 5 cibulí
| 250 g slaniny
| 2 lžíce mouky
| sůl
| 5 červených paprik
| 5 rajčat
| 1 stroužek česneku
| 1 lžička papriky
| kmín
Postup přípravy receptu Maďarský guláš z divočáka:
Maso a slaninu nakrájíme na drobnější kostky. Slaninu částečně roztavíme na pánvi a pak k ní přidáme divočáka. Osmaženého sundáme z ohně, posypeme paprikou, kmínem a solí, přidáme na plátky nakrájenou cibuli a dusíme pod pokličkou do měkka - pokud bude nutno občas podlijeme. V mezičase přidáme nakrájenou papriku a rajčata promíchané s utřeným česnekem. Několik minut před koncem zahustit rozmíchanou v troše vody moukou a nechat ještě chvilku povařit.
Fotky receptu Maďarský guláš z divočáka:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!