Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 09.09. 2025
Dnes má svátek Daniela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Maso Dopiaza

fotka Maso Dopiaza
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Maso Dopiaza :

špetka koriandru  | špetka fenyklu  | špetka římského kmínu  | Trochu řeckého sena  | špetka kardamonu  | hovězí dle výběru a chuti  | 1 cibule  |  česnek dle chuti  | lžička chilli  | 2 oloupaná nasekaná rajčata  | trocha kokosové pasty  | 1 bílý jogurt

Postup přípravy receptu Maso Dopiaza :

Maso osolíme a zprudka osmahneme a odložíme bokem. Na suchou a horkou pánev dáme všechno koření, pozor - neodcházet od pánve, rádo se připaluje - pak nasypat do hmoždíře a rozdrtit. Na pánev dáme nakrájenou cibulku, česnek chilli, rajčata, kokosovou pastu přimícháme do jogurtu a vlejeme na pánev. Přimícháme maso a přidáme koření a necháme prohřát. Podáváme s domácím chlebem.


Fotky receptu Maso Dopiaza :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Maso Dopiaza
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !