špetka koriandru
| špetka fenyklu
| špetka římského kmínu
| Trochu řeckého sena
| špetka kardamonu
| hovězí dle výběru a chuti
| 1 cibule
| česnek dle chuti
| lžička chilli
| 2 oloupaná nasekaná rajčata
| trocha kokosové pasty
| 1 bílý jogurt
Postup přípravy receptu Maso Dopiaza :
Maso osolíme a zprudka osmahneme a odložíme bokem. Na suchou a horkou pánev dáme všechno koření, pozor - neodcházet od pánve, rádo se připaluje - pak nasypat do hmoždíře a rozdrtit. Na pánev dáme nakrájenou cibulku, česnek chilli, rajčata, kokosovou pastu přimícháme do jogurtu a vlejeme na pánev. Přimícháme maso a přidáme koření a necháme prohřát. Podáváme s domácím chlebem.
Fotky receptu Maso Dopiaza :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!