Postup přípravy receptu Maso na tymiánu s dýní :
Troubu předehřejeme na 160°C. Maso poprášíme moukou. Velký kastrol rozehřejeme, vlijeme olej a osmahneme na něm z obou stran maso, 3-4 minuty po každé straně. Vyjmeme maso z kastrolu, rozložíme do zapékací formy nebo pekáče a dáme stranou. Stáhneme plamen a v kastrolu opékáme 4-5 minut cibuli a česnek. Přidáme mrkev a smažíme další 2 minuty, dále rajčata a vývar, promícháme, přidáme tymián, bobkový list a skořici a přivedeme k varu. Přelijeme směs přes maso a překryjeme pečicím paprírem. Vložíme do trouby a pečeme hodinu a půl. Pak přidáme k masu dýni, osolíme, opepříme a pečeme ještě 40 minut, dokud nebude dýně měkká. Vyjmeme skořici a podáváme.