Postup přípravy receptu Maso s vůní dálek:
Maso, nejlépe králičí hřbet, vykostíme a nakrájíme na malé řízky. Na okrajích je nařízneme, lehce naklepeme, osolíme, okořeníme zázvorem a pokapeme citronovou šťávou. Takto maso necháme v ledničce odležet minimálně dvě hodiny. Potom maso obalíme v těstíčku z mouky, mléka, vajíčka a strouhaného kokosu. Řízky potom smažíme v rozpáleném oleji dozlatova. Připravíme si také ovocnou směs: Rozpustíme si na pánvi máslo, přidáme cukr a necháme zkaramelizovat. Přidáme na kolečka nakrájené banány, nakrájené mandarinky a na plátky pokrájené kiwi. Chvíli opékáme, potom přidáme kari, směs podlijeme rumem a několik minut dusíme. Maso potom přeléváme omáčkou.