Vložil: | Marci7 |
Porcí: | 6 |
Doba přípravy: | 85 min |
Hodnocení: |
        
|
Počet hodnocení: | 4 |
|
|
Použité suroviny receptu Maso v zelené krustě:
1 kg krkovičky bez kostí
| 800 gramů brambor
| 4 stroužky česneku
| 1 lžíce zelené petželové natě
| 1 lžíce zeleného celeru
| 1 lžíce hořčice
| 3 lžíce mletých ořechů
| 2 vejce
| 2 lžíce strouhanky
| 1lžíce hladké mouky
| sůl, pepř
Postup přípravy receptu Maso v zelené krustě:
Krkovičku osolíme a obalíme v hladké mouce. Dáme péct a asi po 10 minutách podlijeme 250 ml vody. Pečeme zvolna 40 minut. Mezitím si povaříme brambory, které pak nakrájíme na čtvrtky. Celerovou a petrželovou nať nasekáme, přidáme prolisovaný česnek, vejce, hořčici, sůl, pepř, mleté ořechy a strouhanku. Směs důkladně promícháme. Po 40 minutách pečení maso vyjmeme a potřeme směsí, obložíme brambory. Dopečeme ještě asi 25 minut.
Fotky receptu Maso v zelené krustě:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!