Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 06.02. 2025
Dnes má svátek Vanda
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Maso ze žraloka s jemnou omáčkou

fotka Maso ze žraloka s jemnou omáčkou
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Maso ze žraloka s jemnou omáčkou:

400 g žraloka  | 4 stroužky česneku  | 2 lžíce másla  | 2 lžíce oleje  |  sůl  | omáčka:  | 1 lžíce másla  | 3 lžíce hladké mouky  | 2 dl šlehačky nebo mléka  |  bílé víno  |  žloutek  |  sůl

Postup přípravy receptu Maso ze žraloka s jemnou omáčkou:

Porce žraloka osolíme, posypeme nadrobno nasekaným česnekem, po jedné straně pomoučníme a osmáhneme na pánvi ve směsi rozpuštěného másla s olejem. Do rozpuštěného másla na pánvi přidáme hl. mouku a uděláme světlou jíšku, do které vlijeme šlehačku, stále mícháme a pomalu přiléváme víno. Omáčka nemá být příliš hustá. Do odstavené vychladlé omáčky vmícháme čerstvý žloutek. Nemáme-li žloutek, lze ho nahradit i kari kořením, omáčku krásně zažlutí.


Fotky receptu Maso ze žraloka s jemnou omáčkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Maso ze žraloka s jemnou omáčkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !