40 g tuku
| 50 g rýže
| cibule
| 250 g zeleniny
| 100 g hub
| česnek
| oregano nebo majoránka
| 50 g polévkových těstovin
| špetka tymiánu
| 2 zrnka pepře
| bobkový list
| 4 lžíce smetany
| paprika
| 4 lžíce strouhaného sýra
Postup přípravy receptu Masová italská polévka:
Nadrobno nakrájenou cibuli podusíme na tuku společně s rýží, přidáme maso nakrájené na kostičky, osmahneme, zalijeme litrem vody, osolíme a uvaříme doměkka. Přidáme nakrájenou zeleninu a houby, česnek a koření a vaříme. Zavaříme těstoviny a necháme je projít varem. Na talíři přidáme smetanu, pažitku a sýr.
Fotky receptu Masová italská polévka:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!