250 g vepřových jater
| 250 g libového vepřového masa
| 250 g skopového masa
| 3 cibule
| 3 rajčata
| 1 paprika
| 100 g slaniny
| 100 g žampionů
| špetka soli
| špetka pepře
| 1 lžička pálivé papriky
| 1 lžička sladké papriky
| 1 sklenka oleje
Postup přípravy receptu Masová směs na jehle:
Maso nakrájíme na centimetr silné a čtyři centimetry
dlouhé proužky, očištěnou zeleninu a houby rovněž,
slaninu na tenčí stejně dlouhé plátky a střídavě
napícháme na jehlu. Olej rozšleháme se solí a kořením a směs
na jehlách ze všech stran důkladně potřeme peroutkou.
Dáme na rošt nebo gril a za občasného otočení a
potření rožníme doměkka. Podáváme s bramborovými
hranolky nebo chlebem.
Fotky receptu Masová směs na jehle:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!