Postup přípravy receptu Masové nudličky na wok pánvi:
Očištěné a opláchnuté kuřecí a vepřové maso pokrájíme na nudličky. Přidáme koření, solamyl a olivový olej. Dobře promícháme a necháme uležet. Stačí 1 hodinu, ale vhodnější delší doba pro lepší proležení chutí a zkřehnutí masa.
Na wok pánvi si rozehřejeme trochu oleje, přidáme naložené maso a orestujeme. Postupně promícháme, aby se maso dobře propeklo a přidáme sójovou omáčku. Po 10 - 15 minutách přidáme na dlouho pokrájenou cibuli, sůl a pepř. Necháme ještě asi 5 minut prohřát.
Během dušení si připravíme omáčku. Povaříme kostku masoxu - houbová příchuť ve vodě spolu s granulovanou tmavou jíškou.
Nudličky podáváme s bramboráčky nebo jinou bramborovou přílohou, ale jsou vhodné i těstoviny, rýže. Přílohu a částečně i masovou směs přeléváme připravenou omáčkou.
Doplňujeme zeleninou - nadrobno nakrouhaným červeným zelím ochuceným cukrem, citronovou šťávou a olivovým olejem.