Postup přípravy receptu Masové pochutnání:
Jarní cibulky omyjeme, osušíme, oddělíme zelené části od bílých a nasekáme je. Maso podle potřeby očistíme a osušíme.
Plátky masa naklepeme, potřeme hořčicí, osolíme, okořeníme, pokapeme olejem a přidáme pokrájenou zelenou část jarních cibulek. Maso zalijeme necelým pivem a aspoň 2 hodiny necháme v chladu marinovat.
Pak na oleji osmahneme pokrájené bílé části cibulek, vložíme naložené maso a restujeme, až se odpaří tekutina. Potom opět každý plátek potřeme hořčicí z jedné strany, dáme na kolečka nakrájená oloupaná rajčata a krátce dusíme z obou stran. Maso vyndáme, do pánve nalijeme zbytek piva a zaprášíme moukou. Plátky kuřecího vložíme zpátky a krátce povaříme.
Masové pochutnání podáváme s rýží nebo bramborem.