Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 13.02. 2025
Dnes má svátek Věnceslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Masové ražniči s pikantní omáčkou

fotka Masové ražniči s pikantní omáčkou
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Masové ražniči s pikantní omáčkou :

600 g vepřové filé  | 150 g uzeného bůčku nebo slaniny  | 1 ks cibule  | 1 ks zelený paprikový lusk  |  pepř  |  olej  |  sůl  |  omáčka:  | 50 g majonézy  |  kečup  | 2 lžíce sladké papriky  | 2 kapky tabasca  | 2 lžíce sojové omáčky  | 2 lžíce koňaku  |  sůl  |  pepř  |  cukr

Postup přípravy receptu Masové ražniči s pikantní omáčkou :

Maso nakrájíme na kostky, slaninu na plátky. Paprikové lusky nakrájíme na třícentimetrové kousky. Maso a zeleninu promícháme s pepřem a olejem. Všechny přísady do omáčky dáme do mísy dobře rozmícháme dochutíme, osolíme, opepříme a pocukrujeme. Maso a zeleninu necháme krátce okapat. Napícháme na špíz a grilujeme. Špízem často otáčíme a kousky masa potíráme olejem. Hotové masové ražniči osolíme a podáváme s připravenou pikantní omáčkou a hranolky.



Fotky receptu Masové ražniči s pikantní omáčkou :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Masové ražniči s pikantní omáčkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !