Vložil: | majenkaa |
Porcí: | 6 |
Doba přípravy: | 60 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 23 |
|
|
Použité suroviny receptu Masoví ježci v rajské omáčce:
1kg mleté maso-vepřové
| 1 ks vejce
| 3 hrstě opláchnuté rýže
| bylinky bazalka, majoránka, rozmarýn
| sůl, pepř
| 1 ks velká cibule
| 300 ml kečup
| 3 ks rajčata
| 1 ks rajčatový protlak-menší
Postup přípravy receptu Masoví ježci v rajské omáčce:
Všechny ingredience zamícháme, uděláme koule a dáme vařit do vařící vody, aby byly ponořené, občas zamícháme, do vody přidáme sůl a kečup, rajčatový protlak vaříme 50 minut odkryté, voda musí být červená....
Nabereme na talíře a dozdobíme smetanou či šlehačkou..
Velmi dobré dietní jídlo...
Dobrou chuť!
Fotky receptu Masoví ježci v rajské omáčce:
Fotky vložil: majenkaa,uschi3