Vložil: | Yourimp |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 45 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 10 |
|
|
Použité suroviny receptu Masový hrnec s letní zeleninou :
250 g vepřového filetu,
| trochu pepře,
| 250 g hovězích jater,
| 1/8 l mléka,
| 300 g mrkve
| 2 lžíce másla,
| 1 pórek,
| 300 g zmrazeného hrášku,
| necelý 1/2 litr masového vývaru,
| sůl,
| 2 lžičky oleje,
| trochu hladké mouky
Postup přípravy receptu Masový hrnec s letní zeleninou :
Maso nakrájejte na centimetrové plátky, opepřete. Játra nakrájejte na 4 cm plátky. Bílé části odkrojte, játra naložte do mléka.
Mrkev oloupejte, pod poklicí duste na másle do sklovita. Pórek očistěte, nakrájejte na 1 cm tlusté kroužky a omyjte. Hrášek propláchněte studenou vodou.
Vývar, nalejte k mrkvi, uveďte do varu, pak přidejte pórek s hráškem a 10 minut vařte.
Olej zahřejte. Játra osušte, obalce v mouce, oklepejte. Spolu s masem je na oleji důkladně opečte z obou stran, osolte, vložte do polévkové mísy.
Zeleninu dochuťte, přidejte k masu a zamíchejte.
Fotky receptu Masový hrnec s letní zeleninou :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!