Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 13.09. 2025
Dnes má svátek Lubor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Mečoun po námořnicku

fotka Mečoun po námořnicku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Mečoun po námořnicku :

800 g mečouna  | 4 lžíce oleje  | 4 stroužky česneku vcelku  | 4 sardelová filátka  | 1 lžíce sekané zelené petrželky  | 2 lžíce rajčatové omáčky  |  sůl  |  mletý pepř  | 200 ml bílého vína

Postup přípravy receptu Mečoun po námořnicku :

4 pěkné řezy mečouna, nejlépe z břišní části, kde je maso nejlahodnější, dáme do chladné vody. Mezitím zahřejeme v hrnci olej, přidáme 4 stroužky česneku, vykostěné třené sardelky a zelenou petrželku, zalijeme rajčatovou omáčkou a bílým vínem a dobře zamícháme. Vložíme osolené a opepřené kousky ryby a dusíme na mírném ohni asi 30 minut. Hotovou rybu podáváme i se šťávou na hluboké míse.


Fotky receptu Mečoun po námořnicku :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Mečoun po námořnicku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !