Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Léto - čas jahod
Rebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Hrajte s námi SUDOKU online !
SOUTĚŽE
MÓDA & TRENDY
SPOLEČNOST
BYDLENÍ
ZDRAVÍ
CESTOVÁNÍ
RECEPTY
ZÁBAVA
RODINA
MIMINKA
FOTOALBUM
DISKUZE
Recepty
Vložit nový recept
Hledat v receptech
Škola vaření
Kategorie
Předkrmy
Polévky
Masitá jídla
Bezmasá jídla
Ryby
Přílohy
Moučníky
Saláty
Nápoje
Sladká jídla
Vánoční recepty
Ostatní
Cukroví
Omáčky
Grilování
Slané pečivo
Zavařování
Dětská jídla
Pomazánky
Dietní jídla
Zmrzlina a poháry
Domácí pekárna
Přihlášení
Jméno :
Heslo :
trvale
REGISTRACE
Proč se registrovat?
Dnes je
Neděle 06.07. 2025
Dnes má svátek Jan Hus
Vyhledávání
Doporučujeme
Naše speciály
Prostřeno
všechny speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Hlavní strana
/
Recepty
/ Ryby
Mečoun v křenové omáčce
Vložil:
uschi3
Porcí:
4
Doba přípravy:
30 min
Hodnocení:
Počet hodnocení:
6
Použité suroviny receptu Mečoun v křenové omáčce:
4 steaky z mečouna | 1/2 hrnku strouhanky | 1/2 hrnku majonézy | 1/2 hrnku zakysané smetany | 1/2 hrnku strouhaného křenu | 1 lžička worcesteru
Postup přípravy receptu Mečoun v křenové omáčce:
V míse smícháme majonézu, zakysanou smetanu a křen, ochutíme worcesterem. Steaky položíme do zapékací mísy a přelijeme je křenovou omáčkou. Posypeme strouhankou a pečeme asi 20 minut v troubě předehřáté na 200 stupňů.
Fotky receptu Mečoun v křenové omáčce:
Fotky vložil: ronecek
Přidat vlastní recept
Hodnocení receptu Mečoun v křenové omáčce
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Tento článek také můžete
Přidat do oblíbených
Přidat na
Přidat na
Vytisknout
Komentáře receptu Mečoun v křenové omáčce
Žádné komentáře
Vložit nový komentář
Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře.
Přihlásit se.
Oblíbené recepty v kategorii
Pikantní placičky z uzené ryby
Makrely s rajčaty a paprikami
Filé na víně se žampiony
Krabí tyčinky po burgundsku
Chlebové placky s rýží a tuňákem
Český kapr na italský způsob
Losos s pomerančovým pyré
Losos s chilli špenátem
Pečené filety z bílé tresky v rybím velouté s
…
Růžičky z marinovaného lososa na špenátovém
…
Velikonoční kapr v sýrové omáčce
Makrela s bylinkami
Treska na slanině se zeleninou
Tabbouleh a losos
Platýz se žampiony
Marinovaný kapr na královský způsob
Ohnivý Poseidon
Filé po americku
Závitky z mořského jazyka s rýží
Ceviche s limetkami a šalotkou
Aktuální soutěže
Soutěž o Vitar EKO Betakaroten s měsíčkem lékařským.
Vyhrajte novou knížku: Elio – příběh podle filmu.
Vyhrajte plovací hračku pro psy Rogz Lighthouse!
Soutěž o dárkové balíčky kadidlové kosmetiky LUBAN.
Komerční prezentace
Náš tip
NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ
NÁPOVĚDA
VŠEOBECNÉ PODMÍNKY
Zásady ochrany osobních údajů
KONTAKT
© Všechna práva vyhrazena
DESIGNED by
RSS
Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO
!