Postup přípravy receptu Medailonky s cibulovými bramborami:
Maso nakrájejte na široké pláty, lehce naklepejte, osolte a opepřete. Na rozpáleném oleji orestujte z obou stran. Pak medailonky vyjměte, odložte do vyhřáté trouby a na výpeku orestujte očištěné, na plátky pokrájené žampiony. Zalijte vínem, nechte projít varem a přilijte smetanu, worcester a opět nechte projít varem. Tím je omáčka hotová. Připravte přílohu. Brambory oloupejte, omyjte, nakrájejte na menší kousky a vařte ve vroucí osolené vodě asi 10 minut. Drobně krájenou cibuli osmahněte v pánvi na rozpáleném oleji. Uvařené brambory sceďte, rozmačkejte a promíchejte s osmaženou cibulkou. Medailonky podávejte přelité žampionovou omáčkou spolu s cibulovými bramborami, které ozdobte čerstvou petrželkou.