Použité suroviny receptu Medailónky s čínským zelím :
4 velké vepřové řízky
| 500 g čínského zelí
| 1 sáček instantní rajské omáčky
| 1 ks cibule
| dle potřeby petrželka
| dle chuti sůl
| dle chuti pepř
| olej
Postup přípravy receptu Medailónky s čínským zelím :
Očištěné a omyté zelí nakrájíme na proužky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky. Maso omyjeme, lehce naklepeme, osolíme a opepříme. V pánvi rozpustíme olej a maso na něm po obou stranách opečeme. Řízky vyjmeme z pánve a odložíme stranou. Do vypečeného oleje nasypeme cibulku a osmahneme ji. Potom přidáme nakrájené zelí a krátce podusíme. Na zeleninu opět položíme maso, přiklopíme pokličkou a dusíme doměkka asi 10 minut. Podle návodu na sáčku připravíme rajskou omáčku. Na talíře rozdělíme vydušené zelí, maso a přelijeme je omáčkou. Medailónky s čínským zelím nakonec posypeme nasekanou petrželkou. Příloha - brambory.
Fotky receptu Medailónky s čínským zelím :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!