Školní rok 2020/2021Školní rok 2020/2021 Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženyHrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženy
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 18.05. 2021
Dnes má svátek Nataša
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Medový makovník

fotka Medový makovník
Vložil:
Porcí:12
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Medový makovník:

250g polohrubé mouky  | 200g hroznového vína  | 150g másla  | 100g mletého máku  | 2 vejce  | 2 dl mléka  | 2 lžíce medu  | 1 sáček vanilinového cukru  | 1/2 sáčku kypřícího prášku do pečiva  | špetka mleté skořice  | špetka soli

Postup přípravy receptu Medový makovník:

Mák smícháme s vlažným mlékem, přidáme med, skořici, rozpuštěné máslo, vmícháme vejce, vanilinový cukr, mouku smíchanou s práškem do pečiva a špetkou soli a na závěr omyté kuličky hroznového vína zbavené pecek. Těsto dobře promícháme, nalijeme do remosky vyložené papírem na pečení a upečeme dozlatova.

Tip:
Těsto na makovník můžete připravit i z polotovaru v prášku. Pak do něj již jen přidejte hroznové víno, které v tomto případě slouží místo šťavnatých rozinek.


Fotky receptu Medový makovník:

Medový makovník
Fotky vložil: Vlaďuša 
Hodnocení receptu Medový makovník
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !