Čas malinČas malin Proč vám natékají v létě nohy?Proč vám natékají v létě nohy? Lev - velký roční horoskop na rok 2025Lev - velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 27.07. 2025
Dnes má svátek Věroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Meloun s mozzarellou a parmskou šunkou

fotka Meloun s mozzarellou a parmskou šunkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Meloun s mozzarellou a parmskou šunkou:

1 meloun Charantais  | 100 g mozzarelly  | 1 snítka máty  | 100 g parmské šunky  |  šťáva z 1 limety  |  sůl  |  čerstvě mletý pepř  | 2 lžíce olivového oleje

Postup přípravy receptu Meloun s mozzarellou a parmskou šunkou:

1. Meloun rozčtvrtíme a jadérka vybereme lžící. Čtvrtky melounu nakrájíme na dílky a odřízneme slupku.

2. Mozzarellu necháme okapat a poté jí pokrájíme na kostky. Mátu opereme, osušíme a otrháme lístky.

3. Dílky melounu, mozzarellu a parmskou šunku ozdobně upravíme na talíře.

4. Limetovou šťávu mícháme se solí a pep­řem tak dlouho, dokud se sůl nerozpustí. Pak zašleháme olivový olej. Touto zálivkou přelijeme připravené přísady na talířích.
Ozdobíme lístky máty a podáváme s bílým pečivem.

Tip: Místo charantaiské­ho melounu může­me použít meloun medový.


Fotky receptu Meloun s mozzarellou a parmskou šunkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Meloun s mozzarellou a parmskou šunkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !