Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 10.10. 2025
Dnes má svátek Marina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Meruňková kachna s medem a anýzem

fotka Meruňková kachna s medem a anýzem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Meruňková kachna s medem a anýzem:

4 kachní prsa s kůží  | 1 malá červená cibule pokrájená na tenké plátky  | 3/4 šálku sušených meruněk  | 1 lžíce čerého medu  | 2 lžičky mletého anýzu  |  sůl  |  černý pepř čerstvě mletý

Postup přípravy receptu Meruňková kachna s medem a anýzem:

Maso položíme kůží dolů a dlouhým řezem na jedné straně vytvoříme kapsu. Do kapsy vložíme plátky cibule a meruňky a opět maso stlačíme do původního tvaru. Zajistíme kovovými špízy. Smícháme med, sezamový olej a hodně kachnu potřeme, hlavně kůži. Posypeme anýzem, osolíme a opepříme. Prsa grilujeme na středně horkém grilu asi 15 minut dozlatova. Jednou otočíme. Kachna by měla být ve středu lehce růžová.


Fotky receptu Meruňková kachna s medem a anýzem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Meruňková kachna s medem a anýzem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !