Použité suroviny receptu Mexická fazolová polévka:
200 g uzené slaniny
| 2 větší cibule
| 350 g krůtího masa
| 1/2 zelené papriky
| 1/2 červené papriky
| 2 lžíce tymiánu
| 1 šálek strakatých vařených fazolí
| 1 1/2 litru kuřecího bujónu z kostky
| pálivá paprika
| petrželka
| 1 plechovka sterilovaných kukuřičných zrn
Postup přípravy receptu Mexická fazolová polévka:
Kousky masa opečeme asi 3 minuty na špeku, vyndáme, 7 minut dusíme cibuli nakrájenou na kostičky, přidáme zeleninu (papriku nakrájenou na proužky), tymián a dusíme. Po přidání kukuřice a fazolí dusíme už jen minutu. Zalijeme bujónem, přidáme maso a povaříme. Na talíři sypeme pálivou mletou paprikou a sekanou petrželkou.
Fotky receptu Mexická fazolová polévka:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!