Postup přípravy receptu Mexická kuřecí prsíčka:
Kuřecí prsa nakrájíme na větší plátky, omyjeme, osušíme, osolíme a opepříme. V kastrůlku rozehřejeme olej, přidáme najemno nakrájenou cibuli a kráce ji orestujeme. Mrkev oloupeme a nakrájíme na nudličky. do základu vložíme kuřecí řízky, opečeme je a zaprášíme paprikou. Podlijeme vodou, zakryjeme poklicí a dusíme doměkka. Rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme na kostičky. Rajčata spolu s vínem přidáme do základu a ještě 10 minut dusíme. Měkké maso vyndáme ze základu. Smetanu rozmícháme s hladkou moukou, vlijeme do šťávy a krátce vše povaříme. Omáčku ochutíme solí, pepřem a špetkou chilli a maso v omáčce krátce prohřejeme. Při podávání rozdělíme kuřecí řízky na talíře, přelijeme omáčkou, ozdobíme hlávkovým salátem a na nudličky nakrájenými mandlemi.