Použité suroviny receptu Mexická polévka z černých fazolí:
1300 g černých fazolí (sterilovaných)
| 400 ml kuřecího bujónu
| 1 lžička rostlinného oleje
| 1 malá cibule (nasekaná)
| 4 stroužky česneku (nakrájené nadrobno)
| 600 ml rajského protlaku
| 2 lžičky limetkové šťávy
| 1 lžička mletého kmínu
| 1 lžička drcené chilli papričky
| bílý jogurt
Postup přípravy receptu Mexická polévka z černých fazolí:
Fazole i s tekutinou a bujónem dáme do mixéru, zakryjeme a umixujeme dohladka. Olej zahřejeme v pánvičce. Přidáme cibuli a česnek a krátce osmahneme. Přidáme rozmixované fazole, protlak a limetkovou šťávu, okořeníme kmínem a chilli-papričkou. Přivedeme k varu. Zakryjeme. Vaříme při střední teplotě 25 až 30 minut za občasného míchání. Servírujeme ozdobené jogurtem.
Fotky receptu Mexická polévka z černých fazolí:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!