Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025?Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025? Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 14.10. 2025
Dnes má svátek Agáta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Mexický guláš s bílými fazolemi

fotka Mexický guláš s bílými fazolemi
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 80 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Mexický guláš s bílými fazolemi:

1 kg vepřové plece  | 4 větší cibule  |  tuk  | 1 lžička mleté papriky  |  mletý pepř  |  sůl  | 1 lžička octa  | 3 lžíce ostrého kečupu  | 400 g bílých fazolí uvařených do měkka

Postup přípravy receptu Mexický guláš s bílými fazolemi:

Maso nakrájíme na kostky. V tlakovém hrnci na rozpáleném tuku orestujeme jemně nakrájenou cibuli, posypeme mletou paprikou a zpěníme. Pak vložíme kostky masa, orestujeme a dusíme ve vlastní šťávě až do vysmahnutí. Pak osolíme, zakápneme octem, podlijeme vodou a uzavřené dusíme doměkka asi 35 - 40 minut. Dále přidáme kečup, pepř, do měkka uvařené fazole, promícháme a prohřejeme. Dochutíme solí a octem a podáváme s pečivem.


Fotky receptu Mexický guláš s bílými fazolemi:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Mexický guláš s bílými fazolemi
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !