800 g kapra
| citronová šťáva
| sůl
| Marináda:
| 150 g majonézy
| 20 g strouhaného křenu
| 1 prolisovaný banán
| 1 sladkokyselá okurka
| 20 g kaparů
| 10 g cukru
| citronové šťávy
| 50 ml bílého vína
| bílý pepř
| sůl
| jablko
Postup přípravy receptu Mexický marinovaný kapr:
Porce kapra pokapeme citrónovou šťávou a necháme asi 20 minut odležet. Kapra uvaříme doměkka v osolené vodě, vyjmeme a urovnáme na míse. Všechny přísady na marinádu dobř promícháme, jako poslední přidáváme čerstvě nastrouhané jablko. Kapra na míse přelijeme marinádou a necháme asi 6 hodin v chladu proležet.
Fotky receptu Mexický marinovaný kapr:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!