Halloween v roce 2024Halloween v roce 2024 Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 05.11. 2024
Dnes má svátek Miriam
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Mexický špíz

fotka Mexický špíz
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Mexický špíz :

750 g hovězí svíčkové nebo roštěné  | Marináda:  | 1 lžička cukru  | 1 lžička mletého pepře  | špetka chilli koření  | asi 2 stroužky prolisovaného česneku  | 1 lžíce strouhané cibule  | 4 lžíce estragonového/vinného, bazalkového/octa  | 4 lžíce červeného vína  | 1/2 až 3/4 šálku olivového oleje  | 1 lžička nakrájené čerstvé bazalky, nebo půl lžičky sušené  | 1 lžička soli

Postup přípravy receptu Mexický špíz :

Maso nakrájíme na kostky o straně asi 3 cm a naložíme do marinády připravené prošleháním uvedených přísad kromě soli-tu zamícháme do marinády až nakonec. Naložené maso uložíme nejméně na 8 hodin do chladu.
Před grilováním je vyjmeme na cedník a necháme okapat do misky. Pak kostky masa navlékneme volně na jehly a grilujeme za častého potírání zbylou marinádou.
Podáváme s rýží, může být obarvená kurkumou. Doplníme salátem nebo ostrým kečupem.


Fotky receptu Mexický špíz :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Mexický špíz
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !