Školní rok 2020/2021Školní rok 2020/2021 Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženyHrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženy
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 18.05. 2021
Dnes má svátek Nataša
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Mexičtí mafini

fotka Mexičtí mafini
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Mexičtí mafini:

1 šálek hladké mouky  | 1 šálek kukuřičné mouky  | 1/2 šálku eidamu  | 1 lžička prdop  | 1/2 lžičky soli  | 1 chilli paprička  | 3/4 šálku mléka  | 4 lžíce oleje  | 1 vejce  |  tuk na vymazání

Postup přípravy receptu Mexičtí mafini:

V míse promícháme oba druhy mouky s kypřícím práškem a nastrouhaným sýrem, solí a nadrobno nasekanou chilli papričkou. Zvlášť rozšleháme vejce ve vlahém mléce, přidáme olej a zvolna tekutinu přiléváme do připravené moučné směsi.

Nehněteme, mícháme jen tolik, aby se vše spojilo v hustou kašovitou hmotu. Formu na mafiny nebo na větší košíčky vymažeme tukem a vysypeme moukou, naplníme do tří čtvrtin těstem a pečeme ve vyhřáté troubě.


Fotky receptu Mexičtí mafini:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Mexičtí mafini
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !