300 g vepř. jater
| 300 g hovězího masa
| 300 g vepř. plece
| hl. mouka
| olej
| 1 cibule velká
| worcestr
| kopr
| pepř
| ostrá paprika
| petrželka
| česnek
| sůl
| sladká paprika
Postup přípravy receptu Míchaný vylepšený guláš:
Maso očistíme a nakrájíme na kousky. Cibuli a česnek oloupeme a obojí nasekáme nadrobno.
Veškeré maso i játra osmahneme na oleji, přidáme předem osmaženou cibulku, nasekaný česnek, koření, sůl, worcestrovou omáčku a zaprášíme hladkou moukou. Podlijeme vodou a dusíme doměkka.
Do guláše nakonec vmícháme nasekanou petrželku a kopr.
Fotky receptu Míchaný vylepšený guláš:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!