Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 19.04. 2025
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Milánská pečeně

fotka Milánská pečeně
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 5 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Milánská pečeně:

40 dkg hovězího masa  | 1 ks cibule  | 3 dkg másla  | 25 dkg rajčat  | 3 dkg hladké mouky  | 1/2 šálku smetany nebo mléka  | 5 dkg ementálu

Postup přípravy receptu Milánská pečeně:

Maso odblaníme, dáme dusit na cibulce. Když je skoro měkké, přidáme pokrájená rajčata a ještě dusíme. Hotové maso ze šťávy vyjmeme, omáčku zaprášíme moukou, necháme dobře povařit a procedíme. Zjemníme trochu smetany a do hotové zamícháme strouhaný sýr. Milánská pečeně se podává s rýží,těstovinami nebo knedlíkem.


Fotky receptu Milánská pečeně:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Milánská pečeně
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Pomlázka