Vložil: | evabel |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 30 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 168 |
|
|
Použité suroviny receptu Milánské špagety Panzani:
1 ks vepřové maso ve vlastní šťávě v konzervě (nejlépe od Hamé)
| 1 ks cibule
| 2-3 stroužky česneku
| jemný kečup
| ostrý kečup
| sůl
| pepř
| mletý kmín
| sladká paprika
| worchester
| sojová omáčka
| sádlo
| špagety Panzani
| strouhaný sýr
Postup přípravy receptu Milánské špagety Panzani:
Na sádle osmahneme nakrájenou cibulku, přidáme prolisovaný česnek a vepřové maso, které rozmělníme. Osolíme, opepříme, ochutíme mletým kmínem, sojovou omáčkou, worchesterem a mírně podlijeme vodou. Podusíme, vmícháme ostrý a jemný kečup a necháme ještě přejít varem. Špagety uvaříme v osolené vodě dle návodu. Na talíř dáme špagety, na ně masovou směs, posypeme strouhaným sýrem a sladkou paprikou. Dozdobíme dle fantazie rajčátkem, paprikou nebo libečkem.
Fotky receptu Milánské špagety Panzani:
Fotky vložil: BADAČA,evabel,Ježíšek,damami,oko,Vikitorie,Bezinka