Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 20.04. 2025
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Milánský pulard

fotka Milánský pulard
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Milánský pulard:

1 pulard  |  máslo  | 1 sklenice bílého vína  | 1/8 l vody  |  celé pepře  |  petrželka  |  jíška  | trocha strouhaného sýra  |  makaróny

Postup přípravy receptu Milánský pulard:

Pularda osolíme a dáme na 10 min. podusit na máslo. Pak jej podlijeme sklenkou vína a vody, přidáme pepř, snítky petrželky a dáme dusit asi na 1 hod. Šťávu zahustíme. Polovinu omáčky nalijeme do ohnivzdorné mísy, posypeme sýrem, na to položíme maso a zalijeme zbytkem omáčky. Posypeme zbytkem sýra a strouhankou a pečeme do růžova. Podáváme s makaróny.


Fotky receptu Milánský pulard:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Milánský pulard
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Mašle