Postup přípravy receptu Minestrone s česnekovým krémem :
Chřest omyjeme, oloupeme a odřízneme dřevnaté konce. Mrkev oloupeme. Brambory oloupeme a opereme. Hráškové lusky očistíme. Chřest pokrájíme na špalíčky, mrkev a brambory na plátky. Vývar uvedeme do varu, vložíme do něho mrkev a brambory a pod poklicí vaříme 12-15 minut. Po polovině doby varu přidáme chřest a 2-3 minuty před koncem varu cukrový hrášek. Pak vmícháme šafrán rozpuštěný v troše vývaru, polévku osolíme a opepříme. Česnek oloupeme. Bazalku opereme, osušíme a otrháme lístky. Část odložíme na ozdobu, zbytek nadrobno posekáme. Do misky dáme zakysanou smetanu. Přilisujeme česnek a vmícháme posekanou petrželku. Osolíme a opepříme. Polévku rozdělíme do hlubokých talířů. Na každý dáme kopeček česnekového krému. Ozdobíme bazalkou.
Fotky receptu Minestrone s česnekovým krémem :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!