Vložil: | Sunninka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 55 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 2 |
|
|
Použité suroviny receptu Minutkový jehněčí guláš s lečem:
300 g masa z jehněčí kýty bez kostí
| 100 g konzervovaného leča
| 1 lžíce rajčatového protlaku
| 2 lžíce oleje
| 20 g slaniny
| kousek cibule
| česnek, mletý pepř, sůl
Postup přípravy receptu Minutkový jehněčí guláš s lečem:
Odblaněné jehněčí maso pokrájejte přes vlákna na hranolky, osolte je a opepřete. Na oleji rozškvařte slaninu pokrájenou na hranolky, přidejte maso, třený česnek a za stálého míchání je opékejte dvě minuty. Doplňte je rajčatovým protlakem, který trochu opečte, přidejte drobně pokrájenou cibuli, osmahněte ji, vmíchejte lečo a mletý pepř a krátce poduste, popřípadě maso pokapte třemi lžícemi vody. Podávejte se smaženými bramborovými hranolky.
Fotky receptu Minutkový jehněčí guláš s lečem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!