Čas malinČas malin Proč vám natékají v létě nohy?Proč vám natékají v létě nohy? Lev - velký roční horoskop na rok 2025Lev - velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 31.07. 2025
Dnes má svátek Ignác
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Mletá roláda v pomalém hrnci

fotka Mletá roláda v pomalém hrnci
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Mletá roláda v pomalém hrnci:

500 g mleteho masa  | dle chuti: vegeta, sůl a pepř  | 3 vejce  | 1 cibule  | 50 g sterilované kapie  | 1 dl mléka  | dle chuti: sekaná petrželka  | 100 g šunky nebo měkkého salámu  | dle potřeby: olej  | dle chuti: hořčice

Postup přípravy receptu Mletá roláda v pomalém hrnci:

Mleté maso, lžíci vegety, sůl, pepř, mléko, promíchám a nechám asi hodinu uležet v lednici. Mezitím si připrav náplň. Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, šunku a zalij vejci, až se hmota srazí. Odleželé maso dám na mokrý igelit, vytvaruji plát, potřu hořčicí, pokladu náplní, posypu kapií a petrželkou. Pomocí igelitu svinu do rolády, uzavřu a dám na pomaštěný alobal, konce upevním. Peč v troubě, s asi 2 dl vody. Po upečení odstraň alobal.



Fotky receptu Mletá roláda v pomalém hrnci:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Mletá roláda v pomalém hrnci
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !