Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 06.10. 2025
Dnes má svátek Hanuš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Mletá roláda v pomalém hrnci

fotka Mletá roláda v pomalém hrnci
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Mletá roláda v pomalém hrnci:

500 g mleteho masa  | dle chuti: vegeta, sůl a pepř  | 3 vejce  | 1 cibule  | 50 g sterilované kapie  | 1 dl mléka  | dle chuti: sekaná petrželka  | 100 g šunky nebo měkkého salámu  | dle potřeby: olej  | dle chuti: hořčice

Postup přípravy receptu Mletá roláda v pomalém hrnci:

Mleté maso, lžíci vegety, sůl, pepř, mléko, promíchám a nechám asi hodinu uležet v lednici. Mezitím si připrav náplň. Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, šunku a zalij vejci, až se hmota srazí. Odleželé maso dám na mokrý igelit, vytvaruji plát, potřu hořčicí, pokladu náplní, posypu kapií a petrželkou. Pomocí igelitu svinu do rolády, uzavřu a dám na pomaštěný alobal, konce upevním. Peč v troubě, s asi 2 dl vody. Po upečení odstraň alobal.



Fotky receptu Mletá roláda v pomalém hrnci:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Mletá roláda v pomalém hrnci
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !