Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 06.10. 2025
Dnes má svátek Hanuš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Mleté maso na lilku

fotka Mleté maso na lilku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Mleté maso na lilku:

250 g mletého hovězího masa  | 7 velkých rajčat  | 1 pálivá paprika (biber/kozí roh)  | 2 velké lilky  |  olivový olej  |  sůl  |  oregáno  | 1 velká cibule  |  koriandr  |  pečivo/rýže

Postup přípravy receptu Mleté maso na lilku:

Ve větším hrnci dozlatova osmahneme na menším množství oleje cibulku, poté přidáme mleté maso, rozmělníme na drobné kousky. Než se maso zlehka osmahne, nakrájíme rajčata a lilky na drobné kousky, poté přidáme nakrájenou zeleninu, špetku oregána a špetku koriandru do hrnce, posolíme, lehce podlijeme vodou. Dusíme za občasného míchání přibližně hodinu (dle masa i déle).
Podáváme s čerstvým světlým pečivem nebo rýží.



Fotky receptu Mleté maso na lilku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Mleté maso na lilku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !