Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 06.10. 2025
Dnes má svátek Hanuš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Mleté maso s ananasem

fotka Mleté maso s ananasem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Mleté maso s ananasem:

250 g rýže  |  sůl  | 2 pórky  | 1 konzerva ananasu (230 g)  | 1 konzerva broskví (425 g)  | 3 lžíce oleje  | 300 g mletého masa  | 1 lžička kari koření  |  pepř  | 2 lžíce sojové omáčky  | 1 lžíce kurkumy  | 1 lžíce másla  | 2 lžíce oleje

Postup přípravy receptu Mleté maso s ananasem:

Rýži uvaříme podle návodu na obalu doměkka. Pórek očistíme a nakrájíme na tenčí kolečka. Oba kompoty slijeme a dáme okapat, přitom zachytíme šťávu. Ovoce pokrájíme na kusy. V pánvi rozehřejeme olej a na něm prudce opečeme mleté maso. Osolíme, opepříme, okořeníme kari kořením a sojovou omáčkou. Přidáme nakrájený pórek, broskve, ananas a trochu šťávy z kompotu. Pozvolna dusíme asi 10 minut. Uvařenou rýži smícháme s kurkumou a máslem. Ihned podáváme.


Fotky receptu Mleté maso s ananasem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Mleté maso s ananasem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !