Použité suroviny receptu Mleté maso schované v bramboráku:
1 kg brambor
| 1 kg mletého masa
| 2 vejce
| 10 stroužků česneku
| pepř
| sůl
| majoránka
| kmín
| hladká mouka
Postup přípravy receptu Mleté maso schované v bramboráku:
Brambory nastrouháme nahrubo, slijeme vodu a ochutíme jak na klasický braborák. Vymažeme zapékací mísu a dáme polovinu bramborového těsta. Přidáme ochucené mleté maso a dáme další vrstvu brambor. Na povrchu potřeme sádlem nebo olejem a pečeme do zlatova v troubě. Můžeme podle potřeby potírat. Na talíři jsem to potřela kečupem, je to velmi zajímavé pro milovníky bramborových placek.
Fotky receptu Mleté maso schované v bramboráku:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!